🌤️ SOMMERUDSALG op til 50% rabat - SHOP HER

Hvorfor benytte et lash lift kit derhjemme? Hør Emmas oplevelse med vores Simply Lash kit!

Er du i tvivl om du skal bevæge dig ud i at lave dit helt eget lash lift? Vi har haft en god dialog med vores søde kunde Emma, hvor hun har fortalt omkring hendes oplevelse med vores lash lift kit. Læs Emmas oplevelse her:  

Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er helt i top. Der har ingen problemer været. Man hører fra dem som er uddannet i at lave lash lift, ikke vil have man gør det på sig selv, da man kan risikere og skade vipperne og gøre det forkert. Der er dog ingenting at være bange for her, for kvaliteten er i orden og jeg som er total ny i dette, har ingen problemer haft overhovedet! 

Hvad synes du om holdbarhed

Min personlige erfaring er holdbarheden god. Mit lash lift har holdt ligeså længe som når jeg har fået det lavet hos en der er uddannet. Har både udsat det for varmt karbad og makeupfjerner, sne og lash liftet holder bare. Det er så lækkert.

Hvor svært er det at lave?

Det var super nemt at lave på sig selv. Jeg er normalt en nød til at følge trin, men det er virkelig skåret ud i pap hvad man skal, så man er overhovedet ikke i tvivl. Så alt i alt super nemt at lave på sig selv og lave på evt. sit familiemedlem eller en veninde.

Hvorfor vælge Simply Lash?

Jeg har i lang tid søgt efter et lash lift kit, men har ikke turde springe ud i det, da det virkede for kompliceret, men så hørte jeg en masse godt om Simply Cosmetics. Var inde og tjekke deres profil ud også tænkte jeg bare “dette må jeg bare prøve” og det ser nemt ud og der er videoer hvor man lige kan tjekke ud hvordan man gør. Også er alt bare med udover det plastfilm man bare lige skal købe ved siden af. Så super dejlig nemt og jeg er SÅ glad for jeg valgte at købe fra Simply Cosmetics og der kommer jeg helt klart til at købe igen!

Har du nogle gode tips du vil give videre? 

Hvis jeg synes der var nogle hår der ikke lige satte sig helt fast til start, så puttede jeg lidt mere lim på stedet og blev ved med at børste dem på igen til de sad fast. For mig var det i hvert fald ikke et problem, man skal bare lige børste dem lidt ekstra op mod limen også burde de sidde fast.

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post
Hvorfor benytte et lash lift kit derhjemme? Hør Emmas oplevelse med vo