FAQ

Lash lift

Her vil vi forsøge at besvare de oftest stillede spørgsmål omkring vores SimplyLash lash kit.

Lashliftet holder ca. 6-8 uger. Bukket holder hele dine vippers normale levetid. I og med at man mister vipper hver dag, skal bukket friskes op når der er gået 6-8 uger. 

De tre trin tager kun ca. 30 minutter. Der er ingen farve inkluderet i sættet, men vi anbefaler at farve dine vipper som det sidste step, hvis du ønsker et mere dramatisk look.

Vi har valgt sikre ingredienser, sådan at det ikke vil skade vipperne. Dog vil et lash lift altid slide en smule, derfor er det rigtig vigtigt at pleje sine vipper efterfølgende.

Hvert sæt indeholder til cirka 5-6 applikationer, afhængigt af hvor meget produkt du bruger pr. gang.

Vi anbefaler at man venter 24 timer med at få vand på sine vipper. Dette vil øge holdbarheden ekstra meget.

Det kan du sagtens. Vi anbefaler dog at vente til 24 timer efter det er blevet lavet.

Placér en lille dråbe af hver produkt på indersiden af din albue og vent herefter 24 til 48 timer. Hvis der intet sker, kan du sagtens benytte vores lashlift-kit.

Vi anbefaler at man benytter en vippeserum, i og med at det vil styrke dine vipper imens du har lashlift. Derudover vil det også give et bedre resultat.

Ligesom normal vippelim, skal vores lim også hærde 20-50 sekunder inden den kan klistre ordentligt. Limen er vandopløselig, så hvis du kommer til at putte for meget på, kan du altid tage det af og prøve igen!

Vi anbefaler at der går mindst 4 uger før du laver et nyt lash lift.

Du kan bestille SimplyLash ved at trykke her.