🌤️ SOMMERUDSALG op til 50% rabat - SHOP HER

Sikker betalingHos AVA Beauty har vi gjort alt for, at vores kunder kan føle sig trygge ved at handle hos os. Nedenunder kan du læse nærmere om de tiltag, der gør at sikkerheden for dig hos kunde er i top.

SSL Kryptering
Hele vores hjemmeside er krypteret med en SSL forbindelse. Denne form for forbindelse laver en speciel kryptering af forbindelsen mellem vores hjemmeside og din computer/tablet/mobil. Denne kryptering sikrer, at de informationer du indtaster forbliver private, så der ikke er nogen der kan aflæse dine informationer udefra, og misbruge dem. 

Sikker betalingsgateway
Hos AVA Beauty bruger vi NETS som betalingsgateway. NETS er en international gateway og indløser. NETS er blandt en af de mest populære løsninger internationalt, og på samme tid en af de sikreste løsninger. 

Tilfredshedsgaranti
Når du handler hos os kan du altid fortryde dit køb indenfor 365 dage efter modtagelse. Læs vores Vilkår og Betingelser for nærmere info omkring returnering.

Altid god service
Hvis du er i tvivl omkring noget, vil have ændret din ordre eller noget helt andet, så kan du altid skrive til vores facebook side, eller sende en mail. Se vores kontaktoplysninger på siden "Kontakt os".

Sikker betaling