🌤️ SOMMERUDSALG op til 50% rabat - SHOP HER

Gel Polish Vejledning

Videoguide:

Opdatering: Vi anbefaler nu at hærde hvert lag i 99 sekunder, for at få det mest holdbare resultat.

Tekstguide:

Trin 1 – Vask hænder
Vask hænder og negle grundigt med almindelig håndsæbe.

Trin 2 - Form og fil neglene
Brug den medfølgende 180/240 fil til at forme og file neglene i den ønskede længde og form.

Trin 3 - Skub neglebånd
Skub neglebåndet godt tilbage med neglebåndsskubberen. Klip overskydende neglebånd med neglebåndsklipper om nødvendigt. Brug også gerne rosenpinde til siderne af neglen.Trin 4 – Buffer overfladen på neglene
Buff neglene med en den lyserøde buffer for at skabe en ru og mat overflade overflade. Dette hjælper Base Coat med at hæfte og forlænger gel-polish holdbarheden.


Trin 5 - Rens neglene med Cleaner
Rens neglene for olie og støv med en fnugfri wipe mættet med Cleaner væsken. Rens også under neglen og i siderne med en neglebåndsskubber eller rosenpind. Tør efter med en tør fnugfri wipe.

OBS: Undgå at røre neglen med fingrene efter at have renset med Cleaner væsken, da selv den mindste mængde olie eller snavs kan forårsage løftning af produktet.Trin 6 - Påfør Base Coat
Påfør et tyndt og fuldt dækkende lag Base Coat. Sørg for at gnubbe Base Coat ind i neglen ved at presse penslens spids ned i neglepladen med en skubbebevægelse. Husk også at få påført Base Coat på neglens yderste frie kant.

Lad hærde i 99 sekunder under UV lampen.Trin 6 – Påfør Farven
Det anbefales påføre 2 tynde lag farve og hærde dem separat af to omgange.

Det er vigtigt at hærde ét tyndt lag af gangen, da et for tykt lag farve kan resultere i rynker i overfladen, ujævn farve eller ufuldstændig hærdning. Hvis farven flyder ned i neglebåndet, er laget for tykt.

Start med at dyppe penslen i flasken og tør overskydende farve af på indersiden af flaskehalsen.
Placer penslen midt på neglen og skub farven mod neglebåndet. Sørg for, at penslen er bagved farven. Træk så farven hen ud over resten af neglen. Husk at forsegle neglens frie kant.

Hvert af de to tynde lag, skal hærde i 99 sekunder under UV-lampen.
Trin 7 – Påfør Top Coat
Påfør et fuldt dækkende lag af den gennemsigtige Top Coat hen over farven. Lad hærde i 99 sekunder under UV lampen. Undgå gerne at røre eller slide på neglene i 1-2 timer efter Top Coat er hærdet.
Guide til aftagning af Gel Polish:

Gel Polish Vejledning