🌤️ SOMMERUDSALG op til 50% rabat - SHOP HER

Saunatæppe Brugsvejledning


Læs vejledningen herunder grundigt:

1. Sæt ledningerne til
Rul saunatæppet ud og tilslut de to ledninger fra saunatæppet til "output" bagpå kontrolboksen. Output 1 er den øverste del af tæppet, output 2 er til bunden af tæppet. Tilslut kontrolboksen til stikkontakten med den medfølgende ledning.

2. Justér antal minutter
Tryk på pilene op/ned på kontrolboksen, for at justere hvor mange minutter du ønsker at ligge i saunatæppet. Saunatæppet slukker automatisk efter det valgte antal minutter. (Vi anbefaler at starte med 20 min ved 65 grader, 3-4 gange om ugen)

3. Justér temperaturen i grader
Tryk på knappen med figur af svensknøgle (den knap til højre for pileknapperne). Indstil derefter temperaturen med pilene.

Den første temperatur er varmen i den øverste del af tæppet. Tryk på svensknøglen igen for, derefter at indstille temperaturen i bunden af tæppet. 

4. Start saunatæppet
Når tid og temperatur er indstillet som du ønsker, tryk på svensknøgle-knappen, indtil tiden blinker. Start så saunatæppet ved at trykke på "S/P" knappen på kontrolboksen.

I løbet af cirka 60 sekunder, vil du kunne mærke varmen i tæppet.

5. Sluk og rengør
Sluk apparatet på stikkontakten, når du er færdig. Åbn tæppet fuldstændigt for at lade varmen slippe ud.

Rengør tæppet med en fugtig klud, og brug vand og sæbe efter behov.

Efter brug anbefales det at drikke 0,5-1 liter vand for at genoprette væskebalancen og hjælpe med udskillelsen af affaldsstoffer.
Saunatæppe Brugsvejledning